Blog

Slik lager jeg basen for sminken min!

PRENUMERERAHÄ R – www.youtube.com / … ————————————- – ———————————— I dag lagde jeg en forespurt video på bloggen. Min første sminkeveiledning med organisk og naturlig sminke. Jeg bare bruke rene produkter tau klikke deg på og se hvordan jeg utgjør min base. Elsker Maya Nestorov BLI SOSIAL MED MEG! MY BLOGG – ift.tt/2dKybIG INSTAGRAM – ift.tt/2e7gtDU SNAPCHAT – ift.tt/2ek5S3H FACEBOOK – ift.tt/2dKx2AU TWITTER – twitter.com / … RAWFIT FACEBOOK – ift.tt/2ek9lPq Hei og velkommen til min YouTube! Jeg er Maya Nestorov, og du har nettopp klikket deg inn på Holistic Health & Wellness Vlog. Jeg er din positive inspirasjon og guide til helhetlig helse med naturlig sunn spise indre lykke og moderne åndelig organisk skjønnhet samt en liten dose god yoga og meditasjonstrening. Alle oppskriftene jeg deler er helt gluten- og meierifri og hvitraffinert sukkerfri. Interessant informasjon: Jeg filmer med et Canon legria mini X & OLYMPUS OM-D E5-M MarkII og redigerer i programmet Final Cut Pro X. Musikken jeg bruker er fra ift.tt/1n5qbAD

Sove lenger om morgenen, men ser fortsatt slik ut, som man ville ha evigformet speil? Ikke noe problem! Her kommer syv raske og enkle frisyrer …

Gjør du alltid opp? Her er 10 nye ideer

Shop designer garderober med koordinerende tilbehør for elegant fritid og fritidstøy av deb schlier, designer, SteadyThreadsStud … som fungerer for enhver anledning! De er klassiske "hva du skal ha" antrekk som reiser hvor som helst, nydelige moter med vakker etnisk bohostil, og enkle antrekkguider for grunnleggende ideer om garderobeskap og nødvendigheter for dagkledning.

379 Liker, 12 kommentarer – hannah (Hannah) på Instagram: "Det er en blank kinda rad BASE: IT Cosmetics® Bye Bye Under Eye Concealer i Light @rcmamakeup No- …"

Gjør opp | Art + Design møbler kunstprodukter | Produkter | Sofaer | Daniels

#makeup #makeuplooks #makeupideas #makeupinspiration #kyliejenner #seanabeauty

Kjøp Britney Spears Fantasy Stage Edition Edp 50ml på DoftOn.se – Parfyme og sminke online

Parfyme

De 8 beste strikkene: et strikket og heklet fellesskap

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close